Kryeministri Rama është pritur në Vlorë, për festëne Flamurit në vitin e 105-të Pavarësisë, me proestën e disa të rinjve vlonjatë.

Protesta është organizuar nga të rinjtë e PD, raporton ‘Panorma’.

Bie në sy një pllakat i madh ku, krahas fotografisë së kryeministrit Rama, ndodhen e dhe fotografitë e zyrtarëve të lartë të Policisë që ‘qeverisën’ Vlorën dhe që janë shpallur në kërkim për krimin e trafikimit të lëndëve narkotike.

Në foto ndodhen shefat e Policisë Jaeld Çela, Gjergj Kohila, dhe Sokol Bode- të gjithë nën urdhër arresti, por të arratisur nga vendi.

Në një nga parullat që të rinjtë mbajnë në duar, shkruhet: “Ismail Qemali shpalli Pavarësinë, Rama- narko-shtetin’.

Veritas.com.al/

protesta1

protesta2

protesta3