Departamenti i Drejtësisë tha të hënën se ka në plan të lëshojë një version të reduktuar të raportit të këshilltarit të posaçëm Robert Mueller këtë të enjte në lidhje me marrëdhënien e dyshuar midis fushatës së Trump 2016 dhe Rusisë.

Njoftimi vjen pasi prokurori i përgjithshëm William Barr dëshmoi përpara ligjvënësve të Senatit javën e kaluar se raporti shumë i pritur do të publikohet “javën e ardhshme”.

Veritas.com.al/