Nga: Ylli Dylgjeri/

Në media dje shpërtheu një lajm. Lajmi ishte Live. Lajmi vinte nga një media. Media lajmëronte se një Avokat i Madh kishte shpërthyer me të shara të nxehta Live.

Më pas Lajmi u shumëfishua në portale,

në statuse, në tavolina, e deri në krevat.

Çfarë tha?

Avokati i Madh shante me zë dhe figurë në një ekran!

Çishte kjo?

Njeriu që e kërkojmë t’na mbrojë na krimi, nga prostitucioni, nga politika, nga…. tani do t’na pallojë?

Uaaaa! Avokati me kulturë Oksidenti, shan si ciganët në TV.

Kë shan?

Shan motrat!!!

Pëëëëfffff.

Qetësohuni motra! Fake News. Avokati nuk bën gjë. Avokatit vetëm goja i ka mbetur. Avokati është beqar, e shkuar beqarit O Tunxh!

Dikur, në një drekë, ku isha me të parët e vendit, një Ministër për muhabet dhe xhelozi më paditi mua te Kryeministri që ishte në tavolinë.

“Padia” bëhej se unë kisha “zbutur vigjilencë”. Sekretarja ime shkonte me një oficer amerikan, pjesë e strukturës trainuese në Ministri.

Ministri me humor ja thotë këtë thashethem të Parit të vendit.

I Pari pasi e dëgjon, më kthehet mua po me humor:

Edhe këtë e ke bërë?

Po, Shef i them. Për tu mbrojtur shtoj:

Siç thotë edhe Avokat Ngjela, për çështjen kombëtare do të punojmë me çdo mjet!

Por përgjigja që më erdhi nga i Pari ishte asgjësuese:

Dakort – më tha, por jo me mjetet që si punojnë Ngjelës. Kaq.

Motra qetësohuni. Ngjela s’bën gjë.