Nga: Ylli Dylgjeri/

Hetimet e para hedhin dritë se makina që ka sjellë aksidentin e eskortës së Kryeministrit është një Wolkswagen, pronë e një anëtari të LSI, i cili me shpejtësi i bie një Range Roveri, pronë e një anëtari të PD, dhe ky i fundit përplaset mbi mjetet e gardës së Qeverisë.

Hetimi vazhdon…