Nga: Ron Dicker, HuffPost/

Sean Hannity përdori postimet e paketave të dyshimta dhe mjeteve potenciale eksplozive për Demokratë te shquar të mërkurën për të kritikuar Hillary Clinton – një prej destinuesve të parashikuar.

Prezantuesi i Fox News tregoi një klip të ish-sekretares së shtetit dhe kandidates presidenciale duke thënë në fillim të këtij muaji se “qytetërimi mund të fillojë përsëri” nëse Demokratët fitojnë perseri Dhomën ose Senatin.

“OK, tani ajo po këndon një melodi të ndryshme pas akteve kriminale aktuale kundër Demokratëve”, tha Hannity me një ton sarkastik. “Oh, është vetëm nëse ndodh kundër Demokratëve. Po filloj të mbërrij këtu. Tani na bën thirrje që të gjithë të jemi së bashku. ”

Hannity, i cili i dënoi me force sulmet nëpërmjet postës ,ka mbajtur tonin ironik ndërsa tregonte një fragment të Clintonit duke thënë pas frikës së bombës, “duhet të bëjmë gjithçka që mundemi për ta bashkuar vendin tone “.

“Me të vërtetë?” Pyeti komentatori konservator. “Ju keni thënë që nuk mund të jemi civilë. Oh, kjo ishte javën e kaluar. Oh, e kuptoj se si funksionon kjo. ”

Hannity pastaj i ka drejtuar vërejtjet e tij mbi të ashtuquajturën “standart i dyfishtë” të Demokrates Maxine Waters(D-Kaliforni),një tjetër destinuese e parashikuar e një prej pakove të dyshimta per Republikanet.

Veritas.com.al/