Aktorja e njohur Sharon Stone ka realizuar një fotosesion të ri në Kaliforni, ku duket mjaft e re dhe tepër në formë.

Aktorja ka shkëlyer në fotot e reja e veshur në taka “gladiatori”.

111

Për sa i përket pamjes së saj impresionuese, 57-vjeçarja është shprehur për revistën se vazhdon ende të vallëzojë dhe të bëjë vazhdimisht ushtrime fizike.

dddd