Senati do të nisë të ngrejë më këmbë reformën ‘Health  Care’ pas versionit të ndryshuar të Aktit Amerikan të ‘Health Care’ (AHCA) që kaloi përmes Kongresit të Enjten e kaluar.

Senati i maxhorancës në Senat,  Mitch McConnell (R-KY) tha të Shtunën se Senati nuk pret ndihmë  nga Demokratët teksa po punon për ët shfuqizuar dhe zëvendësuar Obamacare.

“Ne nuk duam pjesëmarrjen dhe ndihën e ndonjë Demokrati, fare; kështu q kjo do të jetë një situatë e maxhoritetit të thjeshtë”, tha McConnell told për  ‘Associated Press’.

/Veritas.com.al/