Ka pasur aq shume pika diskutimi nga samiti historik midis Donald Trump dhe Kim Jong-un.

Ndërsa diskutimet mes dy udhëheqësve ishin, pa dyshim, serioze, njerëzit po ashtu po flasin rreth një shakaje te Presidentit që duket sikur iu kthye ne te kundërt

Pas takimit privatisht dhe me ndihmësit, Trump dhe Kim hynë në drekë në një tavolinë të gjatë të mbuluar me lule.

Ndërsa ata hynë, Trump u përpoq të injektonte disa moskokëçarje në ngjarjet e jashtëzakonshme të ditës, duke u thënë fotografëve të kapnin momentin: ‘te bëjmë nje foto te mire për gjithkënd? Pra, ne dukemi te mire dhe të bukur dhe të hollë? Perfekt.

Kamera pastaj u fokusua te Kim që dëgjoi përkthimin – dhe reagimi i tij për peshën e tyre ishte krejtësisht I paçmuar.

Nëse tallja e rastësishme kishte humbur në përkthim ose Kim thjesht nuk e kishte gjetur atë veçanërisht të këndshëm, pamja e tij prej guri qe fikson Presidentin ishte diçka që shumë do ta kujtojnë nga samiti –po aq sa dhe shpresa për denuclearizimin.