Nga: Ylli Dylgjeri/

Diplomaci,

Në vëmendje të zotit Bushati: Në kuadrin e shkëmbimeve tona

me Serbinë propozoj:

Ne t’i japim gazetarin Baton Haxhiu, dhe Serbia të na japë këngëtaren Lepa Brena.

Veritas.com.al/