(FOTO: Televizionet tregojnë policë të mbledhur përballëhyrjes veriore të Shtëpisë së Bardhë)/

Një burrë raportohet të ketë qëlluar veten jashtë Shtëpisë së Bardhë në Uashington, sipas shërbimit sekret të Shteteve të Bashkuara.

Shërbimi ka postuar në twitter se agjentët i janë përgjigjur një personi i cili supozohet se se” ka qëlluar veten dhe është plagosur” jashtë murit të Shtëpisë së Bardhë.

President- Donald Trump nuk ndodhet në Shtëpinë e Bardhë, por në pronën e tij Mar-a-Lago në Florida.

Veritas.com.al/

BREAKING NEWS: Police are responding to reports of shots fired near The White House. The United States Secret Service said it was self-inflicted. http://fxn.ws/2CWhJQB

Publié par Fox News sur samedi 3 mars 2018