Shkalla e vlerësimit të Presidentit Donald Trump kërceu pesë pikë midis votuesve të mundshëm, që kur u dërgua raporti nga këshilltari special Robert Mueller, sipas sondazhit të fundit të Rasmussen.

Trump tani është deri në një vlerësim prej 50 për qind sipas rezultateve të së enjtes, pesë pikë më shumë nga vlerësimi i tij i së hënës dhe të premtes prej 45 për qind.

Ky është vlerësimi më i lartë për Trump që kur arriti 50 për qind në fillim të marsit. Ai arriti vleresimin 51 për qind rreth Ditës se Falënderimeve te vitit të kaluar.

Rasmussen gjurmon rezultatet e përditshme nëpërmjet 500 votuesve të mundshëm në natë nga anketimet telefonike, si  një mjet vëzhgimi online. Marzhi i gabimit të kampionit për kampionin e plotë të 1.500 votuesve të mundshëm është +/- 2.5 pikë përqindjeje.

Veritas.com.al/