Miliardieri Hungaro- Amerikan i krahut të majtë, George Soros, ka bërë thirrje ndaj anëtarëve të Bashkimit Europian që ti japin Afrikës, çdo vit, për shtatë vjet, që të kthejë në rrugë valën e  emigrantëve të cilët, siç pohon ky tani, mund të rrëzojnë bllokun politik të BE.

Zoti Soros, i cili në vitin 2015 bëri presion për në një intervistë se “planet tona trajtojnë mbrojtjen e refugjatëve që nga objektivat, kufijtë shtetëror si dhe pengesat”, plani ai kërkon që BE të paguajë miliarda për Afrikën që të parandalohet emigracioni masiv dhe të mos rrëzohet blloku BE, raporton gazeta Kronen Zeitung.

Veritas.com.al/