(FOTO: Jennifer Lawrence. Flickr)/ Shumë njerëz mund ta quajnë një jetë të famshme e glamoroze jetën e një filmi që mund të quhet ideal- me famë, me fat dhe ku nuk mbarojnë kurrë festat. Ako...