Etiketa: 30-qershori

Në 30 qershor nuk do të ketë as dhunë as festë!
Koment/ Më 30 qershor nuk do të ketë dhunë apo incidente të shkaktuara nga PD. Kjo është garancia që  Partia Demokratike i ka dhënë garanci ndërkombëtarëve, përtej retorikave dhe shkresave t...
30 qershori, zgjedhjet: deri sot 43 parti, 9 të opozitës
Deri më sot janë regjsitruar për zgjedhjet e qershorit 343 subjekte politike, mes tëcilave 9 parti opozitare. 35 janë regjistruar në KQZ ndërsa 8 të tjera kanë aplikuar për t’u regjistruar. Të ...