Etiketa: 500-mije-perdorues

Në Shqipëri funksionojnë 15 oligarkë Rus/ Harxhi
Edith Harxhi, Drejtore e Association"Albanian Policy" ka qenë  e ftuar në "Tonight Ilva Tare" në Ora News, dhe ka analizuar ngjarjet e fundit në Ballkan e në Shqipëri mbi ‘kapjen e shtetit’ nga ma...
Sulmohet Yahoo. Vidhen 500 milionë përdorues
Yahoo tha se hackersat kanë vjedhur informacionin nga 500 milione perdorues në vitin 2014, vit që duket se ka qenë viti më iu buyjshëm në histori për zbulimin e informacionit të dëmtuar në cyber....