Etiketa: babai

BABAI I TMERRSHËM HEDH NGA ÇATIA FËMIJËN E TIJ SI PROTESTË NDAJ POLICISË (Foto)
Në media online po qarkullojnë fotot ku tregohet një baba që kap nga këmbët fëmijën e  tij të vogël, dhe që nga çatia e shtëpisë së tij e hedh poshtë. Për fat të mirë, policët që kishin rrethuar s...
Dita e Babait: Atësia është roli më i rëndësishëm i burrit.
Një sondazh i ri nga Rasmussen tregon se shumica e Amerikanëve akoma sot e kësaj dite çmojnë atësinë si detyrën më të rëndësishme të burrit. Sipas studimit të kryer nga Rasmussen, 70 për qind e...
Babai i Ahmad Khan Rahami i kishte thënë Policisë që në 2014 se djali i tij ishte terrorist
  Dy vite para se të ndodhte shpërthimi i bombës në Nju Jork dhe në Nju Jesey, babai i Ahmad Khan Rahami shkoi në Polici dhe iu tha policëve se i biri ishte terrorist, duke kërkuar një shi...