Etiketa: ballkan

Hoyt Yee: Shtetet e Bashkuara distancohet zyrtarisht nga politika e Soros në Ballkan
Shtetet e Bashkuara janë distancuar zyrtarisht nga politikat e Sorosit në Ballkan duke u shprehur se ata tentojnë që me vetiniciativë të bëhen pjesë e politikës që SHBA ndjek në Ballkan. Kjo është...
Delegacioni i Kongresit Amerikan është nisur të Shtunën për një ‘mision urgjent’ hetimi në Ballkan mbi tensionin e krijuar nga Soros-Obama.
“The American Spectator” shkruan sot se kryetari  i ‘House Judiciary’ Republikani Bob Goodlatte (R-VA) është vënë në krye të 15 anëtarëve të një delegacioni për një mision urgjent në Greqi, Shqipë...
16 Shtete Europiane bashkohen për të mbrojtur kufijtë e kontinentit, thonë se BE ka dështuar. Edhe kufijtë e Ballkanit.
  Austria po iu bashkohet 15 shteteve të tjera të Evropës lindore për të frenuar lëvizjet migratore me drejtim verior, pasi ato besojnë se BE ka dështuar në punën e saj për të mbrojtur kufijtë e ko...
A po bëhet Gjermania serioze?!
  Frrok Çupi/ Ishte dukur sikur “Gjermania ra” në gropën e tre kryeministrave ballkanikë që po ziheshin kush e kush të ishte më afër zonjës Merkel. Ndoshta edhe kishte rënë; por Gjermania u...
Po bien qeveritë e Ballkanit
  Frrok Çupi/ Aida Dragutin, një zonjë imcake, deputete opozitare e Kuvendit të Kosovës, e pikasën se shkoi në toilet dhe iu sulën derës ku hyri. Sa doli, dhjetë a pesëmbëdhjetë burra të ar...
Serbia dhe Serbët e Bosnjës në stërvitje të përbashkët anti- terrorizëm. Mund të nxitet tension
  (Sipas Assosiated Press) Policia e Serbisë dhe Policia e mini-shtetit Serb të Bosnjës kanë mbajtur një stervitje të përbashkët anti- terrorizëm që mund të shtojë tensionet që ziejnë n...
Faqja 3 prej 3123