Etiketa: brooks

Pse dështoi liberal- demokracia? Tradhtoi premtimet..
Liberalizmi pretendon të jetë neutral, por në të vërtetë është antikulturë. Ai i shkëput njerëzit nga natyra, komuniteti, tradita dhe vendi. I shkëput nga koha. “Mirënjohja për të shkuarën dhe det...
Rënia e anti- Trumpizmit
Nga: David Brooks/ The New York Times -Lëvizja anti- Trump vuan nga vulgariteti dhe mendje- ngushtësia- Po e nis me tre vëzhgime të sikletshme, bazuar në duzina biseda nëpër Washington gjatë...