Etiketa: buxheti-ushtarak

Kuvendi miraton Buxhetin për vitin 2019 dhe bën vetë- opozitë. Basha, nga jashtë sallës, e quan ‘katastrofë’.
Kuvendi miratoi sot Buxhetin e Shtetit për vitin 2019. Parlamenti votoi me 76 vota pro, asnjë kundër, asnjë abstenim. Ndërkohë opozita sërish nuk ishte pjesë e seancën plenare. Me 76 vota pr...
Trump propozon një “rritje historike” të shpenzimeve ushtarake
  Nga: Brendan Smialowski /AFP Presidenti amerikan Donald Trump propozoi të hënën "një rritje  historike" të shpenzimeve ushtarake në buxhetin e ardhshëm federal që administrata e tij e...