Etiketa: e-majta

E majta thërrmohet para se të shkonte në takim ‘për ndarje’.
Nga: L. Skiro Kryetari i PS dhe kryeministër, Rama, sot ka njoftuar aleatët se ‘nuk do të bëjnë pjesë’ në koalicionin e majtë për në zgjedhjet parlamentare. Fillimisht ai ka dërguar për të n...
E majta franceze po kryen vetëvrasje
(FOTO: Francois Holande dhe Manuel Valls) Ndërsa e djathta e zgjodhi përfaqësuesin e vet, François Fillon, për presidencialet e 2017, nga e majta është shpallur lufta midis François Hollande dh...
Po bie e Majta!
Frrok Çupi/ ...Për këtë arsye po bëhet gjithë kjo zhurmë në botë. E majta nuk dorëzohet kollaj, edhe e mbytur- diku kapet... te rrënjët e pemës. Po kur vjen koha- vjen, rezistenca në shekullin e ri...