Etiketa: ermal-meta

Të mos na gënjejë mendja për Ermal Metën.
Nga: Astrit Patozi/ Fb Sanremo ka qenë një mit për Shqipërinë e para vitit 1990. Ishte pothuajse ngjarja më e rëndësishme artistike e vitit, ku shqiptarët përpiqeshin me sa mundeshin të përputh...
Ermal Meta fiton Sanremon. “Nuk më keni bërë asgjë”
Ermal Meta dhe Fabrizio Moro, me këngën e tyre “Non mi avete fatto niente” (Nuk më keni bërë asgjë", janë fituesit e Festivalit të “Sanremo”-s në Itali. “Non mi avete fatto niente” rrezikoi t’i...