Etiketa: femije

Fëmijët emigrantë kanë standard jetese më të mirë se 13 mijë fëmijë Amerikan.
Fëmijët emigrantë që kalojnë nëpër Shtetet e Bashkuara, ose të shoqëruar me prindër ose vetëm, dhe që një herë janë vënë një herë në kujdesin federal, kanë një standard jetese më të lartë se 13 mi...
Të paktën në parajsë shpresojmë se ka ushqim. VIDEO
Lufta në Siri: Fëmijët pop bëjnë betejën e mbijetesës në Ghouta-n Lindore. Ata shprehen se vdekja ‘nuk është edhe aq e keqe’ në këto kushte; shpresojmë se ‘në parajsë ka ushqim’ Gjatë gjithë ko...
20 fëmijë janë të sëmurë nga fruthi; mjekët u kërkojnë prindërve vaksinimin. VIDEO
Arrin në 20 numri i të prekurve nga virusi i fruthit në vendin tonë. Frika nga fruthi ka rritur fluksin e prindërve që kërkojnë të vaksinojnë fëmijët e tyre, ndonëse më parë kishin deklaruar që nu...
Prindër ‘monstra’ ka edhe në botë: Mamaja e lë jashtë fëmijën 7 vjeç, ai vdes dhe familja nuk vjen në gjyq.
(Hakeem Hussain u gjet i vdekur pas një natë nga më të ftohtat e vitit)/  Asnjë nga familja nuk u shfaq dje në Juri , në gjykatë, mbi vdekjen e djalit shtatë-vjeçar i cili besohet se ka ngrirë ...
Reportazh: Kruma, kjo lagje e Londrës. VIDEO
Nga: Daily News/ Si rrallë herë, tabloidi i madh britanik “Daily Mail”, ka botuar brenda një dite tre shkrime për fëmijët e pashoqëruar shqiptar që kërkojnë azil në Britani. Duke botuar foto...
Turqi: Pesë vetë vdesin nën tension elektrik në një park uji.
Tre fëmijë dhe dy të rritur që u përpoqën të shpëtojnë fëmijët, kanë vdekur nën tensionin e rrymës elektrike në një park uji në veri- perëndim të Turqisë- sipas medias lokale. Incidenti ka ndod...
Para se kjo grua ta bënte baba këtë burrë, a e dinte çfarë po bënte?!
Nga L. Skiroi/ Veritas.com.al/ Në Tiranë është shënuar një ngjarje shumë e rëndë; ndoshta më e rëndë se ngjarjet që flasin për vrasje me armë dhe kultivim kanabisi- që tashmë janë kthyer në “fa...
Thuajse një e pesta e prindërve në Britani pendohen për emrin që kanë zgjedhur për fëmijën
  Një sondazh i kryer online ku morën pjesë 1000 prindër, i kryer nga forumi i fëmijëve Mumsnet, zbuloi se 18% e prindërve janë penduar për emrin që iu kanë zgjedhur pasardhësve të tyre; p...