Etiketa: femijet

Sudan: 22 fëmijë vdesin në Nil gjatë incidentit me motobarkë.
Të paktën 22 fëmijë u mbytën gjatë rrugës për në shkollë kur motobarka e tyre u permbys në ujin e fryrë të lumit Nil në veri të kryeqytetit Sudanez, ditën e Mërkurë, sipas mediave shtetërore. N...
12 djemtë dhe trajneri po s’u nxorën nga shpella shpejt, rrezikojnë shirat. Shpëtimtarët në garë me kohën.
-Shpëtimi i fëmijëve duhet të shpejtohet sepse priten shira gjatë ditëve që vijnë-. Autoritetet Tajlandeze janë vënë në garë me kohën për të shpëtuar 12 djemtë dhe trajnerin e tyre të ekipit të...
Trump ka urdhëruar që të ndalohet politika e ‘ndarjes së fëmijëve’ nga familjet e emigrantëve.
Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump ka premtuar se “do t’i mbajë të bashkuara familjet” e emigrantëve. Deklaratën e bëri zoti Trump mes një furie reagimesh mbi ndarjen e fëmijëve nga ...
Pse ky fat tragjik i ndjek fëmijët tanë?
Nga: Veritas.com.al/ Kur them fëmijët 'tanë', kësaj here, si kurrë- e shtroj çështjen gjenetikisht, si shqiptarë, si komb, si rracë. Tmerri që ndodhi me tre fëmijë trinjakë në Durrës sot pasdit...
Një intervistë e ndaluar për të mitur. Flasin fëmijët e gjyqtares së vrarë. VIDEO
Nuk do të ishte aspak e drejtë dhe as profesionale që media të intervistonte fëmijët (njëri i mitur dhe trjetri adoleshente) të gjyqtares së vrarë nga i shoqi, Fildes Hafizi. Kodi i Etikës dhe dea...
7 fëmijë rrëzohen në trampolinën e pishinës në Tiranë. Policia jep shpjegime
  Shtatë fëmijë të moshës nga 14-16 vjeç kanë pësuar lëndime në një pishinë private në periferi të Tiranës. Fëmijët ishin duke luajtur dhe u rrëzuan në trampolinën e pishinës dhe u rrëz...
ALARMANTE: Fëmijët në Suedi kërkojnë ndryshimin e gjinisë dy herë më shumë se një vit më parë
Ministri i Shëndetit i Suedisë ka premtuar më shumë mbështetje për klinikat e  identitetit gjinor teksa tha me alarm se një numër fëmijësh thonë se jetojnë “në trupin e gabuar”. Numri i këtyre fëm...