Etiketa: fino

PSE NUK DUHET TË ÇUDITET BASHKIM FINO…
Nga Astrit Patozi/Fb. E kam ditur se do të fitonte Armando Duka, që ditën e parë kur u hap gara për FSHF-në, por nuk desha ta flas dhe bëra mirë. Jo se jam profet, as se e njoh me mirë se të tje...
Ç’iu desh kjo punë Bashkim Finos? Si një top futbolli, për te FSH Futbolli.
Nga Laert Skiro/ Po ç’iu desh kjo punë Bashkim Finos?! I shkurtër sa nuk ka më, sa një top futbolli; por që kandidon për futbollin. I sëmurë, sa na erdhi keq të gjithëve pasi vetë dha lajmin sa...
Vdekja e shokut – pako për mëkatet e tua.
(FOTO: Erjon Veliaj me të shoqen)/ Nga: Laert Skiro// Nuk është ndonjë sekret se një “shok” i  Partisë Socialiste është i sëmurë rëndë; madje në pikën ekstreme të jetës. Mirëpo si e përdorin...