Vajza që vdiq gjatë operacionit në një spital; privat në Tiranë quhet Blerta Pepa. Besoj se të gjithë, ose shumica nga ne, e kemi në sy portretin e saj në ekran dhe jetojmë me zërin e saj. Bler...