Etiketa: gramoz-ruci

Ilir Meta lëshon ura me Gramoz Ruçin/ Koment
Koment nga: Laert Skiro / Gjithë konferenca e shtypit e presidentit Ilir Meta, sot kishte vetëm një qëllim; por nuk i dihet nëse arriti gjë. E tëra ishte për të përkëdhelur kryetarin e Kuvendit...
PS, gati të shkarkojë Metën, Gramoz Ruçi kryetar shteti deri në shtator
Mazhoranca i ka numrat për të shkarkuar Metën dhe heshtja nga ana e partnerëve tanë ndërkombëtarë, SHBA dhe BE do të jetë dhe mënyra e aprovimit për këtë votim ekstrem në Kuvend, për të larguar kr...
Kush i ruan rojet?*
Nga: Gjergj Erebara/ BIRN Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë Gramoz Ruçi bëri lajm edhe një herë kur deklaroi se institucioni i parlamentit dëshiron të kontrollojë Kontrollin e Lartë të Shtetit....
PD kërkon një dorëheqje të paqartë.
Nga: L. Skiro/ Kryetari i Grupit Parlamentar të PD, Spaho, në mbledhjen e sotme të Konferencës së kryetarëve në Kuvend, ka kërkuar dorëheqjen e kryetarit të Kuvendit, Gramoz Ruçi. Ideja e nj...