Ja çfarë shkruan zoti Berisha: Mbi këtë grup vrasësish rëndojnë aktet terroriste dhe dhjetëra krime me monstruoze, listën e te cilave e keni këtu më poshtë: 17 KRIMET E “HAKMARRJES PËR DREJT...