Etiketa: hawking

Zëri i shkencëtarit gjigand Stephen Hawking rrezatohet sot në hapësirë.
Një mesazh zanor nga astrofizikanti gjigand i fundit Britanik, Stephen Hawking do të rrezatohet drejt gropës së zezë më të afërt në hapësirë, teksa trupi i tij do të vendoset për pushimin e përjet...
Stephen Hawking, shkencëtari fizikant i famshëm në botë, vdes në moshën 76 jeç
Shkencëtari fizikant i mirënjohur në gjithë botën Stephen Hawking ka vdekur në moshën 76 vjeç. Ai ndërroi jetë në paqe në shtëpiinë e tij në Cambridge në orët e para të të Mërkurës- tha familja...
Stephen Hawking ka një parashikim të pabesueshëm për vitin 2017
Stephen Hawking është i njohur për arritjet e tij novatore në shkencë, por shumë nuk e kuptojnë që fizikani është gjithashtu i njohur për parashikime mbi të ardhmen e njerëzimit dhe të Tokës. K...