Etiketa: ishiguro

Nobelisti Kauzo Ishiguro: “Mendoj se Çmimi më është dhënë gabim”. VIDEO
Kauzo Ishiguro që fitor sot Çmimin Nobel në Letërsi, ka deklaruar për BBC se kjo ishte krejt e papritur. “Mendova se në këtë kohë të lajmeve false, ndoshta ky ishte një gabim”, ka thënë duke fo...
Kauzo Ishiguro shpallet Nobel në Letërsi. VIDEO
Akademia Mbretërore e Suedisë ka shpallur ‘Nobel ‘ në Letërsi, shkrimtarin Kauzo Ishiguro. Ishiguro ëhstë romancier, skenarist dhe tregimtar Britanik. Ai ka lindur në Nagasaki, Japoni. Famil...