(FOTO: Shashi Kapoor ka luajtur në më shumë se  150 filma)/ Aktori veteran i Bollywood dhe producent, Shashi Kapoor ka vdekur në mosën 79 vjeç. Kapoor, i cili luajti në hite të mëdha si ‘Dee...