Frrok Çupi/ Tani është pasdite, madje edhe ftohtë; mund të thuash me siguri se 5 dhjetori 2017 kaloi. Vjen nata e thellë dhe njerëzit mblidhen në vatra; e hedhin kujtesën jashtë, në të ftohtë... Por ...