Etiketa: klodian-tanushi

Mbërrin në atdhe trupi i pajetë i major Klodian Tanushi, ‘dëshmor i atdheut’. 16 maji, ditë zie kombëtare.
Mbërrin në atdhe trupi i pajetë i major Klodian Tanushit, Dëshmorit të atdheut, i cili u vra në krye të detyrës ndërsa ishte me mision në Letoni. Arkivoli i mbuluar me flamurin e kuq mbahet në ...
Shtetet e Bashkuara shprehin nderimin për major Klodian Tanushi
Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë ka transmetuar ngushëllimet për familjen e major Tanushit, i vrarë gjatë një misioni ushtarak të NATO-s në Letoni. ‘Shtetet e Bashkuara shprehin ngush...
Cili ishte major Klodian Tanushi?
Major Klodian Nikolla TANUSHI lindur në Dibër më 31.10.1980, fëmija i pare i familjes Tanushi. I martuar dhe me tre fëmijë (dy djem dhe një vajzë) përkatësisht 14 vjeç, 11 vjeç dhe 1 vjeç e gjysmë....
Pas Zarifesë, humb jetën në Letoni edhe major Klodian Tanushi.
Një tjetër lajm i dhimbshëm vjen nga Letonia, ku pas Zarife Hasanaj, ka humbur jetën edhe komandanti i batalionit Klodian Tanushi. Major Kolodian Tanushi, i cili mbeti i plagosur me 6 maj, nuk ...