Etiketa: konflikt

Dy kohët e një konflikti në Ballkan
Frrok Çupi/ Prej tre ditësh mbi qellin e Ballkanit po ndehet reja e një konflikti; nuk dihet se mes kujt e kujt. Mund të jetë edhe mes kombeve, ose edhe mes ‘fiseve’ brenda të njëjtit komb. Mund të s...
Rikompozim i Ballkanit?!… Pse po predikojnë “konflikt ballkanik”!?
(FOTO: Komisioneri i BE, Johannes Han)/ Një deklaratë e komisionarit për zgjerim të BE-së, Johannes Hahn, dhënë të përditshmes gjermane "Zeit" se “Ballkani konsiderohet si një enë e mbushur me ...
Konfikti po përgjon mbi Gramoz?
  Frrok Çupi/ Çfarë po ndodh mes nesh, Greqi- Shqipëri?! Këtu ka një konflikt, më i rrezikshmi pas vitit 1940. Qeveria e Shqipërisë e ka çuar punën deri te “ekzistenca ose jo” e Pant...
Mes socialistëve është prishur qetësia/ Braçe vs. Kokëdhima
  Akuzat ndaj Bashkisë së Divjakës se merr taksa dhe nuk ofron shërbime, aludimet se Erjon Braçe u përfshi në investimet e Lagunës së Karavastasë apo ironia me veshjen, që u përmend në gaz...