(FOTO: Paul Rayan- kreytar i Dhomës së republikanëve në Senat dhe Presidenti Donald Trump) Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump ka porositur të shtunën se ligjit për përkujdesjen sh...