Etiketa: lungomare

Bëjmë Opozitë: 13 milion euro dëmshpërblim për banorët dhe për pronarin- vjehërr i Lulzim Bashës.
Që në muajt e parë të qeverisë ‘Rama 1’ u vendos që pallati i ndërtuar në Ujin e Ftohtë të Vlorës të shembet me eksploziv. Pallati ishte i mbushur me pronarë. Pronari i tij ishte babai i gruas së ...
Lungomare Vlorë/ Një kamion betonierë aksidenton për vdekje qytetarin me biçikletë.
Një qytetar që lëvizte me biçikletë në zonën  e Skelës në Vlorë ka mbetur i vdekur në vend pasi u përplas nga një betoniere. Ai ishte në moshën rreth 55 vjeç. Mjeti ishte në drejtim të Ujit të ...