Deputetja e Partisë Socialiste, Antoneta Dhima ka gjetur rastin e përkujtimit të dëshmorëve për t’u përulur para kryeministrit komunist, Mehmet Shehu. Edhe pse ‘krenare’ dhe e përmalluar për kr...