Etiketa: masonet

Masoneria spanjolle falenderon Papën për dialogun ndërmjet feve
Një organizatë masonike spanjolle falenderoi Papën për qëndrimin e tij mbi dialogun ndërfetar Nga: Giuseppe Aloisi / "Të gjithë masonët e botës bashkohen me kërkesën e Papës për 'vëllazëri n...
Kush baltos masonerinë!?
Nga: Vittorio Sgarbi/ Edhe kur s’ka probleme, në Sicili, i krijojnë ato. Nuk mjafton mafja dhe anti-mafia, papunësia dhe prishja e peizazhit, parlamentarët dembele të Asamblesë rajonale po luaj...