Etiketa: medvedev

Presidenti Thaçi “i zuri pritë” rusit Medvedev
Presidenti i Kosovës realizoi një takim të çuditshëm në Ankara me Kryeministrin e Rusisë Dimitry Medvedev. Në fakt, në bazë të fotografisë që e shpërndau Thaçi në rrjetet sociale nuk bëhet fjalë p...
Thaçi i Kosovës takohet me Medvedevin e Rusisë dhe i kërkonr “të vendoset komunikim” mes dy vendeve
Mes debateve të shumta për lidhjet e vendeve të Ballkanit ;perëndimor me Rusinë dhe ndikimin Rus në rajon, presidenti i Kosovës ka kërkuar nga kryeministri i Rusisë, Medvedev të vendoset një komun...
Parlamenti Rus aprovon Dimitry Medvedev si kryeministër i Rusisë.
Dhoma e Ulët e Parlamentit Rus ka aprovuar aleatin për një kohë të gjatë të Vladimir Putin,  kryeministrin aktual Dmitry Medvedev si kryetar i kabinetit për një mandat të ri, dhe pse opozita e maj...