Etiketa: ministria-e-shendetsise

Të gjithë kundër vendimit për dyfishimin e çmimit të shërbimeve dentare. Ministria e dërgon në gjyq.
Mjekët stomatologë, ministria e Financave dhe ajo e Shëndetësisë kanë dalë kundër vendimit të marrë në tetorin e vitit të kaluar, 2018 nga Urdhri i Stomatologut, për vendosjen e çmimeve dysheme sa...
Ngec projekti i Shendetësisë prej 38,9 milionë dollarë. BB: Ministria akoma në tranzicion”.
Kur po bëhet një vit nga zgjedhjet elektorale që u pasuan më pas nga krijimi i qeverisë “Rama 2” në shtator, duket se një pjesë e institucioneve akoma janë në fazë tranzicioni. Kjo situatë ka krij...