Një aeroplan që mbante 71 pasagjerë dhe ekuipazhin është p[ërplasur duke bërë uljen në aeroportin  Kathmandu të Nepalit, duke vrarë 38 persona. Të paktën 17 kanë mbijetuar. Ekipet e shpëtimit i...