Prej disa vite, Bleona Qerreti jeton në Shtetet e Bashkuara, aty po ndërton karrierën e saj. Bleona ka punuar disa projekte në gjuhën angleze dhe vazhdimisht është e angazhuar në këtë drejtim, shk...