Etiketa: pese-yje

Na duhen edhe ca ‘Ylla’…
Nga: Ylli Dylgjeri/ Po i vij rrotull këtij Yll Manjanit për të formuar edhe ne këtu "Lëvizjen 5 Yje", por s’ po më dalin Yjet! Na duhen edhe 3... Veritas.com.al/...
Populistët dhe Euroskeptikët Italian në “truck” për të fituar zgjedhjet e ardhshme.
Partia e Euroskeptikëve, populistëve dhe kryengritësve të Italisë, është në rrugë për të fituar zgjedhjet e ardhshme- sipas anketimeve; dhe ndodhen në pikën më të lartë deri tani. Sipas vëzhgim...