Etiketa: seance-parlamentare

Pse sot dhe çdo të Enjte salla plenare e Kuvendit do të jetë e boshatisur?!
Sot, e enjte, qytetarët kanë pritur që të ndjekin mbledhjen në seancë plenare të anëtarëve të Kuvendit, por nuk ka ndodhur. Salla e mbledhjeve është fotografuar e boshatisur. As këtë të enjte, ...
… Shpëtohet një kotele dhe ikën një biznesmen
  Nga Artan Gaçi, deputet i Partisë Socialiste Duhet te heqim dore nga smira kolektive: Në Mal të Zi, partitë shqiptare bashkohen në një parti të vetme. Lajm i madh. Në Kosove vazhdo...