Etiketa: shqiptarja-com

Gazeta “Shqiptarja.com” paditet për “shpifje të qëllimshme”
Anësia për nga pushteti politik dhe interesat financiare e kanë bërë median që të cënojë ligjin, jetën private dhe dinjitetin e njerëzve. Gazeta “Shqiptarja.com”, një gazetë relativisht e re në...
Alarm për bombë në selinë e Report Tv. Mesazhi rezultoi fals
  Një alarm për bombë është njoftuar brenda redaksisë së televizionit informativ Report TV dhe gazetës Shqiptarja.com. Nuk dihen shkaqet e sakta të ngjarjes. Policia ka rrethuar zonën....