Etiketa: televizionet

DIXHITALIZIMI: MODERNIZIM INFRASTRUKTURE, APO…?
Nga Zef Preçi/ Pyetjet vazhdojnë: Reduktim i informalitetit? Rindarje e tregut përmes ‘Frocës së ligjit”? Kontroll mbi tregun mediatik? Mundësim informacioni mbi shikueshmërinë e kanaleve Tv- n...
Sikur të ndodhë…. atëherë Shqipëria bëhet i vetmi vend që ‘blen’ televizione private me fonde publike.
Propozimi i pronarëve të televizioneve private për të përfituar 50 për qind të fondeve që qytetarët shqiptarë paguajnë për transmetuesin publik si dhe përjashtimin e këtij të fundit nga tregu i re...
Kuvendi ndërpret TV dhe seancën. Rama: Parlamenti me TV-në e vet, jo më 25 kamera në sallë.
Në sallën e mbledhejve plenare të Kuvendit, deri tani ka nisur dhe është mbyllur senca paramentare. Shkak ka qenë se maxhoranva ka vendosur të ndërpresë transmetimin 'live' në televizion. PD dh...
Televizionet hodhën problemet dhe u morën me virtualen
(FOTO: Pamje e studios televizive nga Debati i Tretë mes kandiatëve presidencial Trump dhe Clinton)  Nga Warner Todd Huston/ Ndërsa fushata elektorale presidenciale tashmë ka mbetur pas, një...