Etiketa: thai

12 djemtë dhe trajneri në Tajlandë u nxorën nga shpella teksa ‘flinin’.
Anëtarët e ekipit të futbollit për të rinj, “Derrat e Bardhë “që u shpëtuan nga shpella në Thai, ndodhen nën trajtim mjekësor në spital në Chiang Rai, Tajlandë. Djemtë u shpëtuan nga shpella “d...
Ndoshta erdhi dita/ Kushtet për evakuimin e djemve Thai, të bllokuar në shpellën Tham Luang, tani janë “perfekt”.
( FOTO: Eipi i futbollit dhe trajneri me disa nga djemtë e bllokuar në shpellë, para bllokimit)/ Kushtet janë "perfekte" për evakuimin e ekipit të futbollit nga shpella e përmbytur e Tajlandës ...