Etiketa: trumpcare

Dështimi i Trumpcare/ Gëzimi i liberalëve mbaron brenda ditës; Trump deklaron se “Do të bëjmë ligj të ri për popullin”.
(FOTO: Paul Rayan- kreytar i Dhomës së republikanëve në Senat dhe Presidenti Donald Trump) Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump ka porositur të shtunën se ligjit për përkujdesjen sh...
Është momenti kur Kongresi duhet të votojë për Trumpcare; kjo është çështja sot.
  Duket se nga Shtëpia e Bardhë dhe nga Senati Republikan (GOP) kërkojnë të jenë në kontakt me kërkesat e konservatorëve për të nxjerrë nga ligji rregullat e siguracioneve të Obamacare- ed...