Nga: Vittorio Feltri/ Libero Anijet e OJQ-ve që bredhin në Mesdhe, dhe jo vetëm ato, por edhe ato ushtarake, çfarë bëjnë nga anët tona? Duan të shpëtojnë të mbyturit? Ide e shkëlqyer humanitare. Ne...