Etiketa: votuesit

Në 30 qershor mund të votojnë rreth 3.5 milionë zgjedhës. 1,309 persona- mbi 100 vjeç/ Ministria e Brendshme
Më 30 qershor të vitit që vjen Shqipëria voton për zgjedhjet vendore. Ministria e Brendshme ka publikuar sot ekstraktin e parë të listave zgjedhore. Nga të dhënat paraprake të gjeneruara nga Dr...
Votuesit e majtë mund të ndajnë gratë mes tyre, të djathtët janë më shumë dominues seksual- Studimi.
Prirja e njerëzve të majtë ekstrem në angazhimin me disa partnerë dhe me seks në grup bien në besimin se prona është vjedhur. Ndërsa populistët e djathtë shijojnë seksin e çuditshëm për shkak të v...