Etiketa: zef-preci

TELEKOM SERBIJA NË TREGUN SHQIPTAR TË TELEFONISË SË LËVIZSHME? E MUNDSHME, POR…
Nga: Zef Preçi, studiues/ Per ata qe kane ndjekur politikat qeveritare dhe zhvillimet ne tregjet e ndryshme ne ekonominë Shqiptare gjate tre dekadave te fundit, ekziston një përgjigje edhe per ...
DIXHITALIZIMI: MODERNIZIM INFRASTRUKTURE, APO…?
Nga Zef Preçi/ Pyetjet vazhdojnë: Reduktim i informalitetit? Rindarje e tregut përmes ‘Frocës së ligjit”? Kontroll mbi tregun mediatik? Mundësim informacioni mbi shikueshmërinë e kanaleve Tv- n...
A ËSHTË KJO EUROPA QË DUAM?!
  Zef Preçi/ Raportimet e masmedias serioze te javeve te fundit konfirmojne zerat mbi perpjekjet qe integrimin Europian ta paguajme me shnderrimin e vendit tone ne nje kamp azilantesh te re...
PËRFAQËSIM ALLA-SHQIPTAR…
  Nga: Zef Preçi/ Çfarë mjerimi intelektual, politik, njerezor dhe institucional me antaret e keshillave bashkiake! Kryetaret e bashkive, kushtetutshmerisht jane te vetmit trupa qeverise...
PARATË PUBLIKE PËR FINANCIM VEPRIMTARISH PRIVATE?… TË PALIGJSHME!
Nga: Zef Preçi/fb Ne mas-median e këtyre ditëve është përcjellë një takim këshillues Autoritetit të Mediave Audiovizive (AMA), përfaqësues të televizioneve kryesore private në vend, me kërkesën...